fbpx
CooLoo_logo_website_90_zwart_1500px

ECOLOGICAL IN COATING

PRODUCTEN

Originele en tijdloze meubels. De vaste collectie van CooLoo heeft een duurzame en waterdichte coating. Hierdoor komen de comfortabele meubels zowel buiten als binnen goed tot hun recht.

INNOVATIE

Op de eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van CooLoo worden coatings en materialen ontwikkeld met de beste duurzame eigenschappen voor interieur- en industriële toepassingen.

DUURZAAMHEID

CooLoo verkleint de ecologische voetafdruk door materialen van de hoogste kwaliteit te gebruiken die oplosmiddel- en CFK-vrij zijn om duurzame coatings te maken. Voor de meeste coatings worden afvalstoffen omgezet in een hoogwaardige afwerking.

Ameba-Good-Industrial-Design-Goed-Industrieel-ontwerp

AMEBA

Ameba is een zitobject gemaakt van zacht schuim met een speciale coating ontwikkeld door CooLoo. Door deze innovatieve coating heeft Ameba geen frame aan de binnenkant. Voor de afwerking wordt leerafval uit de Nederlandse leerindustrie gebruikt. Ameba ontworpen door Hugo de Ruiter, bekroond met de Goed Industrieel Ontwerp prijs tijdens Dutch Design Week 2020.

RED BULL KANTOOR

Het spraakmakende interieur van het nieuwe Red Bull-kantoor in Amsterdam met hoogwaardige interieuroplossingen van CooLoo. De stoere en robuuste 'halfpipe' meeting hubs en de iconische trap zijn bekleed met duurzaam Econcrete. Gecombineerd met een indrukwekkende akoestische lamellenwand bekleed met RealMetalRust, geven deze innovatieve interieuroplossingen een stoere maar warme uitstraling aan de Habitoor vanuit de pen van Casper Schwarz Architects.

Casper Schwarz Red Bull 004
CooLoo offers solutions for new construction and renovations to roofs, walls, and floors for residential and commercial buildings. Also, innovative solutions have been developed for the airtight BENG building regulations under the European EPBD guidelines.

INDUSTRIE

De polyurea coatings van CooLoo zijn uitermate geschikt voor renovatie en waterdichte afwerking van wanden, vloeren, plafonds en daken voor binnen en buiten van elk type gebouw en elk oppervlak. Deze industriële materialen en toepassingen zijn geschikt voor industrie- en woningbouw. CooLoo biedt oplossingen voor de BENG-bouwvoorschriften in overeenstemming met de Europese EPBD-richtlijnen.

instagram

nl_NL